• WEST
  • WEST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ Κ.Ε.Π. ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΔΥΠΠΥ

 

Πρωτιά για την κοινωνική του προσφορά κατέκτησε το Κέντρο Υγείας Δήμου Περιστερίου, που θα βραβευθεί από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, ιατρός καρδιολόγος κ. Γεώργιος Μπεκιάρης, που προΐσταται του ΚΕΠ Υγείας μαζί με τους συνεργάτες και τους εθελοντές του, αναπτύσσουν ένα πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών, με απώτερο στόχο, την ενημέρωση, την πρόληψη, την προστασία και την ευρύτερη ιατρική φροντίδα των συμπολιτών, σε πολυεπίπεδη κλίμακα των θεμάτων της Υγείας.

Όπως μας είπε ο κ. Μπεκιάρης: «Ο Δήμος Περιστερίου, αναδεικνύεται πρωτοπόρος και στην προσφορά υπηρεσιών υγείας, με βασικό λειτουργικό άξονα το ΚΕΠ Υγείας και τους παράγοντες, που το εποπτεύουν και το υποστηρίζουν.

Το έργο του ΚΕΠ Υγείας και του Κοινωνικού Ιατρείου υποστηρίζεται από όλες τις Υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου. Δεδομένου δε, ότι η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό, με ανεκτίμητη σημασία και αξία στη ζωή μας, αναλογικά σημαντική και σπουδαία είναι και η δημόσια ωφέλεια, σε σχέση με το λαοπληθές κοινωνικό σύνολο που την απολαμβάνει στο Περιστέρι.

Στις προτάσεις, τις επιλογές, τις δράσεις και την αποκλειστική τους αφιέρωση, στην υπεράνω παντός άλλου στοιχείου: την Υγεία, προηγείται και κυριαρχεί, ο συνάνθρωπος και προς αυτόν απευθύνεται η διαχρονική αγάπη και φροντίδα μας, εδώ στην ανθρώπινη, την ευαισθητοποιημένη, όσο και πρωτοποριακή πόλη του Περιστερίου.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΞΥ 47 ΔΗΜΩΝ

Ως τιμητική συνέπεια της όλης δραστηριότητας του ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, έρχεται η επιβράβευση του γεγονότος της πρωτιάς του σε ωφελούμενους συμπολίτες, για το 2017.

Και τούτο γιατί από τους 47 Δήμους που συμμετέχουν στο ΕΔΔΥΠΠΥ, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου αναδείχθηκε πρώτο σε αριθμό ωφεληθέντων πολιτών».

*

Η σχετική βράβευση από το ΕΔΔΥΠΠΥ θα διενεργηθεί στα πλαίσια Θεματικού Συνεδρίου «ΚΕΠ Υγείας» με τίτλο: «Ο ρόλος των Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας στους Δήμους», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 30.11 – 1.12.2018 στο Δήμο Ηγουμενίτσας, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ηπείρου.

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • GAVRAS
  • PATRIARXIS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ