• ROUSSOS
 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
 • ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ
 • ΛΕΩΝΙΑ

 • DR. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΛΑΛΕΝΗΣ
 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛ. ΓΚΙΖΗΣ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΚΟΦΙΝΑΚΟΣ
 • ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κ. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ
 • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
 • ΙΩΣΗΦ ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ
 • ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΙΑΣ (ΚΕ.ΦΙ.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, ας στρέψουμε το βλέμμα και την σκέψη μας και ας ενώσουμε όλοι τις καρδιές μας με τις καρδιές των αδύναμων συμπολιτών μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας, που έχει επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο και από την πανδημία του κορωνοιού.  

Μπορεί ο Κορωνοϊός να είναι ακόμη εδώ, να επηρέασε όλες τις πτυχές της ζωής μας, όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να επηρεάσει τη θέλησή μας για προσφορά και αλληλεγγύη αλλά και την προσπάθεια μας για την ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών, που έχουν πληγεί βαθύτατα από την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε.

Έτσι για μια ακόμα φορά και στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων του Συλλόγου μας, το Δ.Σ. στο πλαίσιο της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλοβοήθειας - σαν πράξη αγάπης προς τους αδύναμους και χρήζοντας βοήθεια συνανθρώπους μας - αποφάσισε ομόφωνα και προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου   δέκα οκτώ (18 ) κιβώτια συμπυκνωμένο γάλα μακράς διάρκειας, για τα " δέματα αγάπης " που μοιράζει η Ιερά Μητρόπολις Περιστερίου.  

Η απόφασή μας αυτή μας έκανε να νιώσουμε τη χαρά της προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, διότι συμβάλλουμε έτσι και εμείς ώστε η αγάπη και η ελπίδα να φωτίσει την ψυχή τους και το χαμόγελο να ανθίσει ξανά, έστω και για λίγο, στα πρόσωπά τους. Επιπλέον με την προσφορά μας αυτή βάζουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο μεγάλο έργο αλληλεγγύης, που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που στήριξαν με θέρμη την προσπάθειά μας, τόσο οικονομικά όσο και με την εθελοντική προσφορά τους. Επίσης καλούμε και άλλα μέλη και φίλους να πλαισιώσουν την ομάδα ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας, ώστε από κοινού να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε την επόμενη δράση μας προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε και τον όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την χορηγία μιας δωροεπιταγής των εκατό (100) ευρώ προς τον Σύλλογο μας.

Η εν λόγω επιταγή, με απόφαση του Δ.Σ, προσφέρθηκε σε συνάνθρωπό μας που έχει πρόβλημα υγείας.

Προσωπικά ευχαριστώ την Γεν. Γραμ. κα. Σ. Βανικιώτη, την Οργ. Γραμ. Κα.Β. Κρητικού, την Ταμία Κα. Β. Βλαχοπούλου, την Αν. ταμία Κα. Μ. Αρφάνη, και τον Πρόεδρο της Ελεκτ.Επιτρ. Κο. Ρ. Μπάση που επιμελήθηκαν την οργάνωση και την διεκπεραίωση της πρωτοβουλίας του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. εύχεται στα μέλη και φίλους του Συλλόγου αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας:

<< Χρόνια πολλά με πάνω απ’ όλα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία – Καλές Γιορτές και καλή Ανάσταση. >>

Στη φωτογραφία μας διακρίνονται εξ αριστερών   η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Κα. Σταυρούλα Βανικιώτη, η Ταμίας Κα. Βασιλική Βλαχοπούλου, η Οργ. Γραμματέας Κα. Βασιλική Κριτικού κατά την παράδοση των "δεμάτων αγάπης." στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου.  

 

Περιστέρι 26/04/21

 

Εκ μέρους του Δ.Σ

 

Ο. Πρόεδρος

        

Ι. Πράσινος

 

Ο Σύλλογος έλαβε την πιο κάτω επιστολή του Μητροπολίτη Περιστερίου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

(ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΙΑΣ (ΚΕ.ΦΙ.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, ας στρέψουμε το βλέμμα και την σκέψη μας και ας ενώσουμε όλοι τις καρδιές μας με τις καρδιές  των αδύναμων συμπολιτών μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας, που έχει επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο και από την πανδημία του κορωνοιού.  

Μπορεί ο Κορωνοϊός να είναι ακόμη εδώ, να επηρέασε όλες τις  πτυχές της ζωής μας, όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να επηρεάσει τη θέλησή μας για προσφορά και αλληλεγγύη αλλά  και την προσπάθεια μας για την ενδυνάμωση  των κοινωνικών δεσμών, που έχουν πληγεί βαθύτατα από την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε.

Έτσι για μια ακόμα φορά και στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων του Συλλόγου μας, το Δ.Σ.  στο πλαίσιο της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλοβοήθειας - σαν πράξη αγάπης προς τους αδύναμους και χρήζοντας βοήθεια  συνανθρώπους μας -  αποφάσισε ομόφωνα και προσέφερε στην  Ιερά  Μητρόπολη  Περιστερίου   δέκα οκτώ (18 )  κιβώτια συμπυκνωμένο γάλα  μακράς διάρκειας,  για  τα " δέματα αγάπης "  που  μοιράζει  η  Ιερά Μητρόπολις Περιστερίου.  

Η απόφασή μας  αυτή  μας έκανε να νιώσουμε τη χαρά της προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, διότι συμβάλλουμε έτσι και εμείς ώστε η αγάπη και η ελπίδα να φωτίσει την ψυχή τους και το χαμόγελο να ανθίσει ξανά, έστω και για λίγο, στα πρόσωπά τους. Επιπλέον  με την προσφορά μας αυτή βάζουμε και εμείς ένα  μικρό λιθαράκι στο μεγάλο έργο αλληλεγγύης, που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που στήριξαν με θέρμη την προσπάθειά μας,  τόσο οικονομικά όσο και με την εθελοντική προσφορά τους. Επίσης καλούμε  και άλλα  μέλη και  φίλους  να πλαισιώσουν την ομάδα ανιδιοτελούς προσφοράς και  αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας, ώστε  από κοινού να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε την επόμενη  δράση μας προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε και τον όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την χορηγία μιας δωροεπιταγής των εκατό (100) ευρώ προς τον Σύλλογο μας.

Η  εν λόγω επιταγή, με απόφαση του Δ.Σ, προσφέρθηκε σε συνάνθρωπό μας που έχει πρόβλημα υγείας.

Προσωπικά ευχαριστώ την Γεν. Γραμ. κα.  Σ. Βανικιώτη,  την Οργ. Γραμ. Κα.Β. Κρητικού, την Ταμία Κα. Β. Βλαχοπούλου,  την Αν. ταμία Κα. Μ. Αρφάνη,  και τον Πρόεδρο της Ελεκτ.Επιτρ. Κο. Ρ. Μπάση που επιμελήθηκαν  την οργάνωση και την διεκπεραίωση της πρωτοβουλίας του Συλλόγου μας. 

Το Δ.Σ. εύχεται  στα μέλη και φίλους του Συλλόγου αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας:

<< Χρόνια πολλά με πάνω απ’ όλα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία    Καλές Γιορτές και καλή Ανάσταση. >>

Στη φωτογραφία μας διακρίνονται εξ αριστερών   η  Γεν. Γραμματέας  του  Συλλόγου  Κα. Σταυρούλα Βανικιώτη, η Ταμίας Κα. Βασιλική  Βλαχοπούλου, η Οργ. Γραμματέας  Κα. Βασιλική  Κριτικού  κατά την παράδοση των  "δεμάτων  αγάπης."  στην Ιερά Μητρόπολη  Περιστερίου.  

 

Περιστέρι 26/04/21

 

Εκ μέρους του Δ.Σ

 

Ο. Πρόεδρος 

        

Ι. Πράσινος

 

Ο Σύλλογος έλαβε την πιο κάτω επιστολή του Μητροπολίτη Περιστερίου:

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

 

 

 

(ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021)

 • LAKIOTIS
 • XEKINAME
 • DADES
 • WIFI
 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ