|
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
«Περιστέρι Πολλών Αστέρων», η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη πόλη, σας προσκαλεί όλοι μαζί να δώσουμε το σύνθημα να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στην πλατεία Δημαρχείου.
Στη μεγάλη εορταστική συναυλία συμμετέχουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ και ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. Φαντασμαγορική βραδιά και πολλές εκπλήξεις! Είσοδος Ελεύθερη! Χορηγός επικοινωνίας 92,3 Λάμψη!
Θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας, των Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων, των Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου.
(Δελτίο Τύπου Δήμου Περιστερίου)
(ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023)