• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΙΣ 422 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ

 

Ο Δήμος Περιστερίου -«σε πείσμα των καιρών». όπως συνηθίζει να λέει ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης- κατάφερε να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο χιλιάδων δημοτών και επισκεπτών ετεροδημοτών (οι οποίοι χάρη στους σταθμούς Μετρό είχαν εύκολη πρόσβαση στο Περιστέρι των δωρεάν εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους) που απόλαυσαν από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020, τις προγραμματισμένες 422 εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις στην πλατεία του Δημαρχείου, «Θέατρο Πολιτών», 1η Παιδική Χαρά, Κινηματοθέατρο «Κ. Γαβράς» κ.ά., με ελεύθερη είσοδο παντού.

Οι πολίτες που συμμετείχαν στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα και με τις απολογιστικές στατιστικές παραγόντων του Δήμου, ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο, αναδεικνύοντάς το σαν «Πόλη πρωτεύουσα στις γιορτές», καθώς ανέβασε το επίπεδο της ψυχαγωγίας και της αισιοδοξίας των πολιτών και ταυτόχρονα τόνωσε σημαντικά και την εμπορική κίνηση.

Μεγάλες εορταστικές συναυλίες, όπως η φαντασμαγορική συναυλία στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με τον Κων/νο Αργυρό, η μαγική συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη, το Street Santa Party στην Αιμ. Βεάκη με τους Μιχ. Τσαουσόπουλο και τον Νίκο Μάρκογλου, η συναυλία στην «Πιο γλυκιά μέρα του χρόνου» με την Josephine και τους Alcatrash, καθώς και η κοπή της μεγαλύτερης Βασιλόπιτας, των 5 τόνων, των 300 τ.μ. και των 35 χιλιάδων κομματιών, ήταν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές τω εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Περιστερίου ήταν και φέτος από τους λιγοστούς Δήμους της χώρας που τα πάντα ήταν δωρεάν, όπως το carousel, το λούνα παρκ, τα γιορτινά τρενάκια, το εορταστικό καραβάκι, το "σπίτι του Αϊ Βασίλη" και κατασκεύασε την ωραιότερη φάτνη σε όλη την Αττική, ενώ το κοινό διασκέδασε με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και μουσικών και χορευτικών δρώμενων.

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη Φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από λέιζερ, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.

Ο εορταστικός φωτισμός εξέπληξε ευχάριστα τους επισκέπτες, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα.

Οι εθνικοτοπικοί και άλλοι σύλλογοι, το χορευτικό τμήμα και οι χορωδίες του Δήμου, χάρισαν συναρπαστικές βραδιές στην κεντρική πλατεία, προσελκύοντας χιλιάδες Περιστεριώτες και όχι μόνο.

Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της πόλης πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις στο «Θέατρο Πολιτών». Στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" παρουσιάστηκαν ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα περιήλθε τις γειτονιές της πόλης μας, με εορταστικές μελωδίες και κάλαντα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ