• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ- ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ κ. ΓΕΩΡ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝ. ΚΛΙΝΙΚΗ «ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ»

bekiaris

Νέους ορίζοντες για την υγειονομική εξυπηρέτηση και θωράκιση των πολιτών του Περιστερίου ανοίγει η συνεργασία του Εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Περιστερίου σε θέματα Υγείας καρδιολόγου κ. Γεωργίου Μπεκιάρη με την Γενική Κλινική «Ταξιάρχαι».

Όπως μας είπε ο κ. Μπεκιάρης: «Από την 1η Ιανουαρίου 2019 συμμετέχω στο επιστημονικό δυναμικό της Γεν. Κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι.

Πρόκειται για μια Κλινική ανακαινισμένη κτηριακά, με άνετους χώρους, άρτια στελεχωμένη με έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, με απεριόριστες δυνατότητες να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας των συνδημοτών μας.

Διαθέτει τμήματα: Αιματολογικό, βιοχημικό, ακτινοδιαγνωστικό, Μονάδα νεφρού, και γενικά όλα τα τμήματα και τον πλήρη επιστημονικό εξοπλισμό, που συνθέτει και ολοκληρώνει τη λειτουργία μιας υπερσύγχρονης διαγνωστικής και νοσηλευτικής Μονάδας.

Κυρίως έχει εξαιρετική προσβασιμότητα, αφού λειτουργεί στην «καρδιά» του Δήμου μας.

Πιστεύω, ότι αυτή η συνεργασία μού δίνει την ευχέρεια καλύτερης και άμεσης προσέγγισης με τον ασθενή, όταν λειτουργώ στο χώρο του».

ΠΝΕΥΜΑ ΦΙΛΙΚΗΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Ο δ/ντής της Γεν. Κλινικής «Ταξιάρχαι» κ. Αλέξανδρος Κοκκινάκης, μας είπε: «Η συνεργασία μας με τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Μπεκιάρη πιστεύω, ότι είναι ένα ακόμη βήμα αναβάθμισης της Κλινικής στην παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στους πολίτες του Περιστερίου, και λόγω της επιστημονικής του γνώσης και εμπειρίας και λόγω της εκτίμησης που απολαμβάνει.

Ευελπιστούμε, ότι αυτή η συνεργασία θα αποβεί προς όφελος των πολιτών.

Πέρα από τον υπερσύγχρονο επιστημονικό μας εξοπλισμό, προχωρήσαμε και σε συνεργασίες με διακεκριμένους επιστήμονες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, γνωστούς στην τοπική κοινωνία, όπως εν προκειμένω με τον κ. Μπεκιάρη.

Η Γεν. Κλινική «Ταξιάρχαι» εκτός από τον εξοπλισμό της, που είναι υψηλότατου διαγνωστικού επιπέδου, τη δυνατότητα νοσηλείας, και το γεγονός ότι είναι άρτια στελεχωμένη με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έχει το πλεονέκτημα ότι εμφορείται από ένα πνεύμα φιλικής ανθρώπινης σχέσης με τον ασθενή, τόσο στην φροντίδα, όσο και στην οικονομική αντιμετώπιση.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Ο ασθενής εδώ δεν αντιμετωπίζει ένα απρόσωπο ψυχρό περιβάλλον, αλλά το χαμόγελο του γιατρού που γνωρίζει και εμπιστεύεται. Αυτό επιδρά στην ψυχολογία του θετικά, σε συνδυασμό με τη ζεστή υποδοχή, το ενδιαφέρον από όλους και την ενδεδειγμένη φροντίδα για την άμεση θεραπεία του.

Στα πλεονεκτήματα της Κλινικής θα προσθέσω, ότι πέρα από το ότι είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, διαθέτουμε και ασθενοφόρο όχημα, το οποίο παραλαμβάνει και μεταφέρει τον ασθενή από το σπίτι του στην Κλινική και τανάπαλιν, εντελώς δωρεάν»!

Η Γεν. Κλινική «Ταξιάρχαι» λειτουργεί στην οδό Πελοπίδα 19 στο Περιστέρι (τηλ. κέντρο 210 5735311 – 4).

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ