ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • PAXATOYRIDIS
  • TSIOTA
  • BEKNEO
  • THEODORAKOS
  • PAXATOURIDIS
  • KALIAFAS
  • LWLOS
  • STAUROULIAS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Η ΗΜΕΡΙΔΑ- ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΠΝΟΙΑΣ

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία από τα «Δελφίνια» Περιστερίου η Ημερίδα - Γιορτή για την Τεχνική κολύμβηση και τη Δυναμική Άπνοια “WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018”, με πολλές συμμετοχές και θετικά σχόλια από τους γνώστες στο χώρο του αθλήματος.

Στις 24.11.2018, πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρο Πολιτών», ομιλία με θέμα τη γνωριμία με το άθλημα της Δυναμικής Άπνοιας από τον κ. Μπέλλο Απόστολο, εκπαιδευτή των Εκπαιδευτών Ελεύθερης Κατάδυσης, ο οποίος έχει διοργανώσει πολλούς αγώνες ελεύθερης κατάδυσης και Υ/Β σκοποβολής και έχει θητεύσει αλυτάρχης και κριτής σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες.

Ακολούθησε ομιλία του δρ. Μπάρδη Κων/νου- εργοφυσιολόγου – διατροφολόγου, επιστημονικού υπεύθυνου του γνωστού κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης και διατροφικής υποστήριξης Νutrilab, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις του πάνω στον πρωταθλητισμό.

Η παρουσίαση της κλινικής διαιτολόγου – διατροφολόγου και προπονήτριας Τεχνικής κολύμβησης στην ομάδα των Χανίων, κας Αικατερίνης Καλαμαρίδη, βοήθησε τους γονείς να γνωρίσουν περισσότερα πράγματα σχετικά με την υγεία και τη σωστή διατροφή των παιδιών τους, δίνοντας πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές.

Το πρωί της 25.11.2018 το “WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018” πραγματοποιήθηκε από τα «Δελφίνια» Περιστερίου με συμμετοχή 160 αθλητών και αθλητριών. Η ημερίδα περιλάμβανε το αγώνισμα της Δυναμικής Άπνοιας και το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης.

Παραβρέθηκαν οι αντ/ρχοι κ.κ. Λύκος Παν και Θεοδωράκος Αναστ., ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλλιάφας Αναστάσιος, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο μας τόσο για την παραχώρηση του Θεάτρου Πολιτών, όσο και το χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την διενέργεια της Ημερίδας μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ξιάρχο Αλέξανδρο- τεχνικό σύμβουλο της Κ.Ο.Ε., τους ομοσπονδιακούς προπονητές κ.κ., Καλαϊτζογλίδη Ιωάν. και Σαλταμανίκα Γεώρ. , καθώς και τους γονείς για την παρουσία τους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018