ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • PAXATOYRIDIS
  • TSIOTA
  • BEKNEO
  • THEODORAKOS
  • PAXATOURIDIS
  • KALIAFAS
  • LWLOS
  • STAUROULIAS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΥΔΙΑΣ ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

 

Η ευγνωμοσύνη μιας επιχείρησης, όταν το κοινό της την αγκαλιάζει με αγάπη και εμπιστοσύνη, εκφράζεται με πολλούς τρόπους, ένας εκ των οποίων είναι και η προσέγγιση, δηλαδή ένα «ευχαριστώ» που συνοδεύεται με ένα κέρασμα.

Έτσι η ηθική υποχρέωση της κας Λυδίας Κουρούβανη που λειτουργεί το Φαρμακείο «SAFE Pharmacy», στην οδό Βασ. Αλεξάνδρου 46, εκφράστηκε με μια επιτυχημένη εκδήλωση και με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του.

«Ένα χρόνο κοντά σας και συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα και ασφάλεια» ανέφερε η αφίσα στην προθήκη του Φαρμακείου και η κα Λυδία με εγκαρδιότητα και ευγένεια, υποδεχόταν τους εκατοντάδες φίλους που παρήλασαν από το Φαρμακείο για να μοιραστούν την επετειακή χαρά της, να της ευχηθούν επαγγελματική πρόοδο και να της επαναβεβαιώσουν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, πολλοί αντ/ρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πελάτες από όλο το φάσμα -πολιτικό και επαγγελματικό- αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν ένα κέρασμα, εκλεκτή μουσική από συγκρότημα και εισέπραξαν ευχαριστίες.

Γενικά η εκδήλωση ήταν μια ευγενική πρωτοβουλία προς τον κόσμο που εκτιμά και επιλέγει να προμηθευτεί το φάρμακο, το καλλυντικό και ό,τι άλλο απαιτεί η διασφάλιση της υγείας του.

Στις φωτογραφίες από την εκδήλωση διακρίνονται: 1. Ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης με την κα Λυδία Κουρούβανη. 2. Μια παρέα, από αριστερά, με τη γνωστή παιδίατρο κα Αγγελική Καρλή -μητέρα της φαρμακοποιού- τον πρόεδρο της ΠΕΠΑΔΠ δημοτ. σύμβουλο κ. Αναστ. Καλλιάφα, την φαρμακοποιό κα Λυδία Κουρούβανη, τον αντ/ρχο Παιδείας κ. Αναστ. Θεοδωράκο, τον κ. Γεωρ. Κουρούβανη -πατέρα της φαρμακοποιού- και τον Βαλκανιονίκη και π. πρόεδρο του δημοτ. συμβουλίου Περιστερίου κ. Στέφανο Πετράκη. 3. Η πρόσοψη του Φαρμακείου το βράδυ της εκδήλωσης.  

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018