ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

 • ΔΗΜΟΣ
 • ΜΕΛΙΤΤΟΥΣΑ
 • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Ο κ. Θανάσης Καποτάς ανακηρύχθηκε επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»

 

Με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, ανακηρύχθηκε ομόφωνα επικεφαλής της νέας Ενωτικής Κίνησης Περιστερίου «Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι» και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, ο συμπολίτης μας κ. Θανάσης Καποτάς.

Η ανοιχτή συνέλευση της Κίνησης πραγματοποιήθηκε την 18.11.2018 στην κατάμεστη από πολίτες του Περιστερίου αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ.

Ο Θανάσης Καποτάς είναι γέννημα - θρέμμα Περιστεριώτης, ένα στέλεχος με δημοκρατικές καταβολές, με μεγάλη διοικητική εμπειρία και συνδικαλιστική δράση, με αγάπη και όραμα για το Περιστέρι.

Η συμβολή του θα είναι καθοριστική για τη συγκρότηση ενός συνδυασμού νίκης, με τη συνεργασία των δημοκρατών πολιτών και κοινωνικών δυνάμεων του Περιστερίου πάνω σε συγκεκριμένες προγραμματικές και προοδευτικές συγκλίσεις.

«ΘΕΛΟΥΜΕ- ΞΕΡΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Στην ομιλία του ο Θανάσης Καποτάς είπε ότι:

«Το Περιστέρι μπορεί να γίνει μια πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης – πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής:

-Με χρήση ανοιχτών τεχνολογιών/ κέντρο καινοτομίας, με πρόνοια για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας, τη στήριξη των νέων επιστημόνων, των επαγγελματοβιοτεχνών κ.ά.

-Με σχέδιο για τις ξεχασμένες -εγκαταλειμμένες έως τώρα- συνοικίες, την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση της πόλης (smart city).

-Με σχεδιασμό σε κάθε συνοικία για το πράσινο, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα σχολεία, την υγεία, τη δημοτική συγκοινωνία, την προσβασιμότητα για όλους.

-Με συμμετοχή των κατοίκων στην εκπόνηση των μελετών των τοπικών σχεδίων και των προϋπολογισμών των έργων, για πλήρη διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία.

Το Περιστέρι δεν μπορεί άλλο να περιμένει. Ήρθε η ώρα να εξελιχθεί σε μια πραγματικά σύγχρονη Ευρωπαϊκή και ανθρώπινη πόλη. Να αλλάξει εποχή.

Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε»!

Στη συνέλευση συμμετείχε πλήθος πολιτών, μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. Χαρά Καφαντάρη- βουλευτής, Ιούλιος Συναδινός- γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Χρήστος Σίμος- γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνιών, Φώτης Κουγιουμτζής - επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» Περιστερίου και δημοτικός σύμβουλος, Σοφία Αλεξοπούλου- δημοτ. σύμβουλος με τους «Ενεργούς Πολίτες», Θανάσης Βαθιώτης- δημοτ. σύμβουλος, Δημ. Κυριακόπουλος- π. αντ/ρχος επί θητείας Δημητρακόπουλου και υποδ/της του ΕΤΕΑΕΠ, Τάσος Σαράντος- αντ/ρχος Αιγάλεω, Βασ. Μπαλωμένος- από το Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1974, Όλγα Κεσίδου- γιατρός Ω.Ρ.Λ., εθελόντρια Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων ΩΡΛ., γ. γραμματέας πανελλήνιας εταιρείας ωτορινολαρυγγολογίας χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου & πρόεδρος Δ. Ε. ΤΣΑΥ,

Αλέξης Πουλιάσης- π. δημοτ. σύμβουλος, Καπράνας Ζήσης- ειδικός γραμματέας της ΔΟΕ, Αδαμόπουλος Μπάμπης - μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Δασκάλων Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», Χριστίνα Μηλιώνη- κοινοτική σύμβουλος Περιστερίου κ.ά.

Χαιρετισμούς στη συνέλευση έστειλαν: Από το εξωτερικό όπου βρισκόταν η Χρυσούλα Νικολάου- καθηγήτρια Βιοπαθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπ. Αθηνών και αντ/δρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και ο Σπύρος Τσεκρέκος- π. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου επί θητείας Φωλόπουλου.

(Δελτίο Τύπου 20.11.2018) - «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

 • ΛΕΩΝΙΑ
 • ΛΑΚΙΩΤΗΣ
 • IEK ΔΕΛΤΑ
 • EΚΘΕΣΗ
 • ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ
 • ENOIKIASTIRIO
 • AUGULEA
 • AKOUSTIKA
 • HONDOS CENTER

Ειδήσεις