ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ, ΣΤΟΝ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


 «Σάρκα και οστά» παίρνει ένα ακόμη όραμα του σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου κ.κ. Χρυσοστόμου, σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση που μας έγινε από πλευράς Μητροπόλεως.

Όπως τονίζεται, ο κ.κ. Χρυσόστομος εδώ και 40 χρόνια προσπαθεί και κάνει τα οράματά του πραγματικότητα. Μερικά εξ αυτών είναι: 27 νέοι Ιεροί Ναοί, συσσίτια απόρων στις ενορίες, παιδικοί σταθμοί, τράπεζες αίματος, κοινωνικά φροντιστήρια, κοινωνικό ιατρείο, ευαγή ιδρύματα και όλα αυτά προς διακονία του Περιστεριώτικου λαού.

Ένα ακόμη όραμα που έθεσε ο σεβ. κ.κ. Χρυσόστομος από εδώ και πολλά χρόνια για την εξυπηρέτηση των παιδιών και των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας του Περιστερίου γίνεται πραγματικότητα.

Πρόκειται για τη δημιουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου !

Ο σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου μετά από μεγάλη προσπάθεια, πολύ μόχθο, έρευνες και διαπραγματεύσεις, κατόρθωσε να βρει και να αγοράσει, με πόρους της Ι. Μητρόπολης, τον κατάλληλο χώρο για τον σκοπό αυτό. Πλέον ετοιμάζονται τα σχέδια δημιουργίας των κατασκηνώσεων αυτών από ομάδα πολιτικών μηχανικών, έτσι ώστε το ταχύτερο να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των συμπολιτών μας που θα απολαμβάνουν τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου με τον πλέον καλύτερο και σύγχρονο τρόπο.

Οι Κατασκηνώσεις αυτές θα φιλοξενούν το καλοκαίρι τα Περιστεριωτόπουλα, που θα απολαμβάνουν ξεγνοιασιά και μπάνια και τον υπόλοιπο χρόνο τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας.

Ο χώρος των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως είναι παραθαλάσσιος, έχει εμβαδόν 21 στρέμματα και βρίσκεται στην θαυμάσια τοποθεσία Άγιος Κωνσταντίνος στην Φθιώτιδα.

Όπως μας δηλώθηκε αρμοδίως, άλλο ένα όραμα του σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου, που είχε ανακοινωθεί προ καιρού, δεν μένει στα λόγια, αλλά υλοποιείται.

Ο κ.κ. Χρυσόστομος ευχαριστεί θερμότατα όσους συνέδραμαν και θα συνδράμουν αυτή την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο της πόλης του Περιστερίου.

π. Α.Ζ.