ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 820.000 ΕΥΡΩ

ifestos

 Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 25η συνεδρίαση του (27.7.2017) και μετά από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Σπύρου Τζόκα (φωτογραφία), ενέκρινε ακόμη ένα σημαντικά έργο για το Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Περιστερίου και του «Ο.Π.Α.Α.Π» του Δήμου Περιστερίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ηφαίστου Περιστερίου».

Σκοπός του έργου είναι η εξυπηρέτηση και ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού στο Δήμο Περιστερίου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και παράλληλα η ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του παλαιού φθαρμένου χλοοτάπητα με καινούριο με ανανέωση της βάσης, καθώς και παρεμβάσεις συντήρησης στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Το γήπεδο έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 65 Χ 100 μ. και το βοηθητικό γήπεδο έχει διαστάσεις 50 Χ 25 μ.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν συνοπτικά οι παρακάτω εργασίες:

Χωματουργικά- καθαιρέσεις, επενδύσεις- επιστρώσεις, κατασκευές ξύλινες ή μεταλλικές, λοιπά τελειώματα, δίκτυα (ηλεκτρικά- υδραυλικά).

ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ

ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο προϋπολογισμός του έργου σύμφωνα με τη μελέτη, ανέρχεται στο ποσό των 820.000 ευρώ. Συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9777.03.330) έως το ποσό των 550.000 ευρώ και από πόρους του Δήμου Περιστερίου για το επιπλέον ποσό, ήτοι 270.000 ευρώ.