• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ κ.λπ., ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY», ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ

Ραντεβού με τις προκλήσεις της ευεξίας, της χαλάρωσης, της αναζωογόνησης και όλων αυτών των συντελεστών, που συνθέτουν το κεφάλαιο υγεία, είχαν οι προσκεκλημένοι του «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY», που εγκαινιάστηκε στις 16.12.2012 το βράδυ, στην οδό Κνωσσού 6 στο Περιστέρι, παρουσία πλήθους επισήμων και φίλων του Κέντρου.

Στην τελετή του Αγιασμού χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή του Κέντρου και στην οικογένεια Σταμάτη και Ειρήνης Φτούλη, να έχουν την ευλογία του Θεού, γιατί είναι από τους λίγους Περιστεριώτες «Καλούς Σαμαρείτες», που βοηθούν σε μόνιμη βάση την προσπάθεια της Ι. Μητροπόλεως να εξασφαλίσει τα συσσίτια στους άπορους συμπολίτες μας. Βοηθούν -είπε- και μάλιστα αθόρυβα, αλλά το κοινοποιεί παρά τη θέλησή τους, για να παραδειγματιστούν και άλλοι επιστήμονες ή επιχειρηματίες, ώστε να βοηθήσουν τους Κληρικούς, για να αντιμετωπισθεί η λαίλαπα που πλήττει τη χώρα μας και πολλαπλασιάζει τη δυστυχία και τη φτώχια.

«ΗΛΘΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗ... ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ»!

Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος μας είπε:

«Ήλθα να συγχαρώ για την ωραία αυτή επιχειρηματική της προσπάθεια, τη «συνάδελφό» μου κα Ειρήνη Φτούλη. Είναι... «συνάδελφός» μου, γιατί εκείνη ομορφαίνει τους ανθρώπους και εγώ προσπαθώ να ομορφύνω το Περιστέρι! Σχεδόν την ίδια δουλειά κάνουμε...

Της εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί παρά την εποχή κρίσης, τελικά θα νικήσει η ομορφιά».

Επίσης ο επί κεφαλής της Παράταξης «Περιστέρι για Όλους» κ. Δημ. Κελάφας, μας είπε:

«Είναι σημαντικό το να ξεκινάει σήμερα κάτι καινούργιο, κάτι δημιουργικό από ανθρώπους σοβαρούς και επιστήμονες, που δίνουν μια άλλη προοπτική στην πόλη μας.

Αισθάνομαι χαρούμενος και το εννοώ, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες είναι μια ηλιαχτίδα στο σκοτάδι, ένας τόνος αισιοδοξίας μέσα στη σημερινή ομίχλη που κυριαρχεί. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλές δουλειές».

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ

Η διευθύντρια του «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY» κα Ειρήνη Φτούλη, μας τόνισε:

«Θεωρώ, ότι η δημιουργία αυτού του Κέντρου Ευεξίας είναι ένα πολύ επικίνδυνο επιχειρησιακό τόλμημα, αλλά πιστεύω στην επιτυχία του, αρκεί ο χώρος αυτός να γίνει αποδεκτός από τους Περιστεριώτες στην ουσία.

Δεν με ενδιαφέρει το εμπορικό σκέλος, με ενδιαφέρει το θεραπευτικό σκέλος, που προορίζεται όχι μόνο για τους νέους, αλλά για τους πάντες: άνδρες, γυναίκες, άτομα μεγάλης ηλικίας, ανθρώπους με καρδιαγγειακά προβλήματα, ή άλλα προβλήματα υγείας κ.λπ.

Αυτό θέλω να γίνει συνείδηση στους Περιστεριώτες και να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια».

Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν από την κα Ειρήνη Φτούλη και το πρόθυμο προσωπικό του Κέντρου Ευεξίας στους πράγματι εντυπωσιακούς χώρους του SPA και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρει (θεραπείες, αισθητική, μασάζ, περιποίηση άκρων, αντιμετώπιση στρες και σωματικών πόνων κ.λπ.) και στη συνέχεια απόλαυσαν έναν πλούσιο μπουφέ.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντ/ρχος κ. Θεοδ. Αρβανίτης, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Βασ. Μπάος, Αλεξ. Πλέστης, Βιβή Φουντά, γιατροί, επιχειρηματίες, γνωστοί Περιστεριώτες κ.ά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ