ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ «9ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» OPEN ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στο ΚΥΒΕ από 4 – 10.9.17 το 9ο «Παπαναστάσιο» open σκακιστικό τουρνουά μια διοργάνωση - θεσμός που ξεκινά κάθε season και τεστάρει τις δυνατότητες του κάθε σκακιστή.

Διοργανωτές των αγώνων ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου και ο Δήμος Περιστερίου.

Πήραν μέρος 109 σκακιστές που αγωνίστηκαν με το Ελβετικό σύστημα των 7 γύρων χωρισμένοι σε δύο ομίλους δυναμικότητας, με τους νεαρούς, εξελίξιμους σκακιστές να αποτελούν την πλειοψηφία στο τουρνουά. Η προσοχή όλων εστιάστηκε στις μάχες του Α' group αλλά και στο σκακιστικό… «μέλλον» που έπαιζε στο Β' group!

Στο Α' group οι Κωφίδης Α., Δούνης Α., Καραγιάννης Α., Μαρκαντωνάκη Χ., και Γεωργίου Κ. αποτέλεσαν την ατραξιόν του group και οι οποίοι αγωνίστηκαν μέχρι τέλους για τις προνομιούχες τρεις πρώτες θέσεις. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Κωφίδης Α., μετά την ισοπαλία μεταξύ των Καραγιάννη Α. - Δούνη Α. στον 7ο γύρο.

Το Β' group, με την ποικιλομορφία σε ηλικίες και δυναμικότητες, ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για νεαρούς και πολύ νεαρούς παίκτες να πάρουν το «βάπτισμα τους πυρός», να κοντραριστούν με συνομηλίκους τους, να προβληματίσουν μεγαλύτερους σε ηλικία και δυναμικότητα παίκτες. Στην πλειοψηφία τους ο σκοπός επετεύχθη, αυτό που μένει είναι να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα και να συνεχίσουν στο σωστό δρόμο της μελέτης και της προσπάθειας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα είναι τα πιο κάτω:

Γενική Α΄ Ομίλου: Κωφίδης Α. (1ος), Γεωργίου Κ. (2ος), Καραγιάννης Α.

(3ος). Γενική Β' ομίλου: Ανύσιος Μ. (1ος), Ντελιγιώργης Ε. (2ος), Χαρτοφύλακας Ν. (3ος). Κατηγορία Νέων Α' Ομίλου, κάτω των 20: Σπυράτος Ν. (1ος), Καραθανάση Ε. (2η), Λαδάς Α. (3ος). Κατηγορία Παίδων Α' Ομίλου 16: Πραματευτάκη Λ.(1η), Μπαρδής Ν. (2ος), Σιμιτζόγλου Π. (3ος). Κατηγορία Παγκορασίδων κάτω των 12, Β' ομίλου: Κρατημένου Μ. (1η), Παρασκευοπούλου Ζ. (2η ), Κανελλοπούλου Ιουστίνη (3η ). Κατηγορία Βετεράνων Α' Ομίλου: Κορεντίνης Ν. (1ος), Sienczewski Ζ. (2ος ), Διαμαντής Γ. (3ος ), Κατηγορία Παίδων Β' Ομίλου κάτω των 14: Σιδηρόπουλος Β. (1ος), Σταμέλος Γ. (2ος), Κρασσάς Ν. (3ος ). Κατηγορία κορασίδων κάτω των 14 Β' Ομίλου: Κωστελίδου Δ. (1η), Τσιρίποβα Ε. (2η), Κρατημένου Γ. (3η). Κατηγορία Παμπαίδων κάτω των 12 Β' Ομίλου: Δημανούδης Π. (1ος ), Προύσαλης Μ. (2ος ), Ασβεστάς Ε. (3ος ). Κατηγορία Παμπαίδων κάτω των 10 Β' Ομίλου: Βάσσης Μ. (1ος), Κωστελίδης Γ. (2ος), Βάσσης Α. (3ος ). Κατηγορία Junior Β' Ομίλου: Γεωργιάδης Α. (1ος), Λιάπης Κ. (2ος) και Βασιλείου Ε. (3ος ).

Στις φωτογραφίες μας διακρίνονται πάνω, η αίθουσα διεξαγωγής του τουρνουά με τον κ. Ι. Λαπατά αριστερά και στις δύο από κάτω ο κ. Λαπατάς (δεξιά), με βραβευθέντες σκακιστές.

Περισσότερες φωτογραφίες στην ηλεκτρονική μας Εφημερίδα www.anagenissi.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο πρόεδρος κ. Ιάκωβος Λαπατάς και το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαίτερα το Δήμο Περιστερίου για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση. Επίσης τους χορηγούς του τουρνουά: Το Παπαχαραλάμπειο εκπαιδευτήριο, την Εταιρεία κοσμημάτων fa cadόrο, τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, το Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος και το ζαχαροπλαστείο αρτοποιείο «Βυζάντιον». Ακόμη το εργαστήρι φωτογραφίας του Ε. Ταμβάκου και τις φωτογράφους κ.κ. Νίκη Τσιαμούρη, Βίβιαν Λιάτου και Μαρία Κουτσούμπα για τη φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους και δίνει ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο στο «10ο «Παπαναστάσιο».

*

Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου - Εγκεκριμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Κρέσνας 80 - 82 (Γήπεδο Ατρoμήτου) Περιστέρι. τηλ/fax 210 5753713. http//:www.soperisteriou.gr - e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

 

  • AGENCY
  • LAKIOTIS
  • KAPRALOU
  • AUGULEA
  • AKOUSTIKA
  • LAKIOTIS
  • ΧΑΡΑΜΗΣ
  • ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
  • HONDOS CENTER

Ειδήσεις