ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

Επικαιρότητα

ΣΧΟΛΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ

Τηλ. : 210 - 5382430

 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

 

ΣΧΟΛΗ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

     ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

            1.         Η Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων           (Σ.Τ.Η.Α.Δ.) με έδρα το Χαϊδάρι, προκηρύσσει για την κάλυψη των εκπαιδευτικών της αναγκών, για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019, την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση.

                           

            2.         Η αναλυτική προκήρυξη που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες, βρίσκεται αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ (www.army.gr) στον ιστότοπο «Δι@ύγεια» (http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypetha).

 

            3.         Για τυχόν διευκρινήσεις επί της αναλυτικής προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την ΣΤΗΑΔ στο τηλ. 2105382430 ή με e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

4.         Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, θα γίνεται προσωπικά από τους υποψήφιους στις εγκαταστάσεις της Σ.Τ.Η.Α.Δ. μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:00 ή, με συστημένες επιστολές μέσω υπηρεσίας των Κρατικών Ταχυδρομείων, το αργότερο μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, η οποία θα αποδεικνύεται από την ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας κρατικού ταχυδρομείου. Μετά την παραπάνω ημερομηνία κανένα έγγραφο δεν θα γίνεται δεκτό. Στην περίπτωση αποστολής των δικαιολογητικών με το ταχυδρομείο παρακαλείσθε για την τηλεφωνική ενημέρωση της Σχολής, προκειμένου να αποφευχθεί η περίπτωση μη αξιολόγησης των δικαιολογητικών, λόγω καθυστέρησης παραλαβής τους από το ταχυδρομείο.

 

5.         Η διεύθυνση της Σ.Τ.Η.Α.Δ. είναι:

 

            Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ)          Στρατόπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ «Α»

            Οδός Νικολάου Φλουτζή (τέρμα)  

            ΤΚ 124 61

            ΧΑΪΔΑΡΙ ATTIKΗΣ

                                                                                       Χαϊδάρι, 02 Ioυλ 2018

                                                                                               

                                                                                                Από τη ΣΤΗΑΔ