• WEST
  • WEST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

mitsotakisΣτην τελευταία προσυνεδριακή ημερίδα του Κόμματος

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  Την τελευταία προσυνεδριακή ημερίδα του πριν το 11ο τακτικό συνέδριό του, πραγματοποίησε στο Περιστέρι το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητή τον πρόεδρό του κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 10.12.2017.

 Θέμα ήταν το «περιβάλλον και η πολιτική προστασία», όπου ο κ. Μητσοτάκης καταλόγισε πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, λόγω της μη έγκαιρης κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων κ.λπ.

 Αναγνώρισε εξ άλλου και διαχρονικές ευθύνες για τις αιτίες των καταστροφών, που συμβαίνουν και σε άλλα σημεία της χώρας, λόγω της οικοδόμησης μέσα στα ρέματα, της αποψίλωσης των βουνών και την μη απόδοση της σημασίας που πρέπει στην πολιτική προστασία. Χαρακτήρισε δε την κλιματική αλλαγή σαν μακροπρόθεσμο κίνδυνο για τη χώρα μας.

 Με την ευκαιρία αναφέρθηκε στα μέτρα που θα λάβει η Νέα Δημοκρατία, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, όπως οι γενναίες φορολογικές απαλλαγές, η μέριμνα για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και η εκπόνηση νέου σχεδίου συνεργασίας της Δασικής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών, θεομηνιών κ.λπ.

 Είπε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία θα αντιμετωπίσει και θα δώσει καίριες λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα και εξήγγειλε την ανανέωση μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και την σφυρηλάτηση της ενότητας στους κόλπους της

 *Για μείωση φόρων, καλύτερη λειτουργία του δημόσιου τομέα προς όφελος των πολιτών και στήριξη των επιχειρήσεων, έκανε λόγο και ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ. κ. Μακάριος Λαζαρίδης, στη σύντομη ομιλία του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ Δ.Α.

 Επίσης πολιτική συγκέντρωση διοργάνωσε, στις 8.11.2017 η Β5 Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αθήνας στο ΚΥΒΕ. Τίτλος ήταν «Η Ευρωπαϊκή πρακτική και η Ελληνική πραγματικότητα».

 Ομιλητές ήταν ο βουλευτής και τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης κ. Μάκης Βορίδης , ο διεθνολόγος κ. Κων. Φίλης, ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ κ. Σπύρος Ζησιμόπουλος κ.ά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • PATRIARXIS
  • APOKRIES
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ