• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

Τομή στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Περιστεριωτών, με ποιοτικές αισθητικές και θεραπευτικές παροχές, στην «καρδιά» της πόλης

ALABASTER DAY SPA & BEAUTY

ΕΥΕΞΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΛΟΥΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το ALABASTER DAY SPA & BEAUTY, είναι κυριολεκτικά μια «Όαση» μέσα στη πόλη του Περιστερίου, στην οποία επαγγελματίες θεραπευτές αναλαμβάνουν υπεύθυνα να σας προσφέρουν ευεξία, σφρίγος και θεραπεία.

Ο χώρος είναι ενιαίος και σχεδιασμένος με άψογη minimal αισθητική. Διαθέτει δύο άνετες καμπίνες μασάζ με δικό τους ντους - Hammam, βιοκλιματική καμπίνα με Sauna, Hammam, Season shower, Ice Bath και μπανιέρα λουτροθεραπειών. Επίσης διαθέτει τμήματα μανικιούρ - πεντικιούρ, αισθητικής, αποδυτήρια καθώς και χώρο υποδοχής με bar.

ΝΕΡΟ: Η ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ

Ως γνωστόν, το βασικό συστατικό ενός χώρου SPA είναι το νερό. Το νερό είναι το πρώτο μας περιβάλλον και μας δημιουργεί πάντα την αίσθηση της θαλπωρής και της ασφάλειας. Ο ανθρώπινος οργανισμός ενισχύεται και τρέφεται από το νερό. Η ζωογόνος δύναμη και οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη ακόμα, βρίσκουν ιδανική εφαρμογή σε ένα χώρο SPA, σε όλες τις μορφές εφαρμογής του: Υδροθεραπείες, ατμόλουτρα, υδρομασάζ, θεραπεία με όζον, θαλασσοθεραπεία, vishi shower, λασποθεραπεία κ.λπ.

Το κατά τον Ιπποκράτη αξίωμα είναι, ότι το σώμα μας έχει την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται, αν του δοθεί η ευκαιρία.

* Η χρήση του νερού προσφέρεται σαν μέσο εξάγνισης και θεραπείας.

* Το νερό διευκολύνει την ψηλάφηση για διάγνωση και τα διάφορα είδη μαλάξεων για θεραπεία.

* Η χρήση ανθοϊαμάτων, αρωματικών ελαίων, φυτικών φαρμάκων και μάλιστα σε υδρίες, ληκύθους και δοχεία από Αλάβαστρο (διότι μόνο το Αλάβαστρο κρατούσε αναλλοίωτες τις ιδιότητες τους).

* Η χαλαρωτική δράση της μουσικής, της ποίησης, του χορού.

* Η απομόνωση.

Όλα τα πιο πάνω αποτελούσαν τις αρχές λειτουργίας των Ασκληπιείων, δηλαδή των ιερών χώρων θεραπείας του αρχαίου κόσμου και αφορούσαν παιδιά, νέους, γέρους, άνδρες και γυναίκες, ασθενείς και υγιείς.

Όλα αυτά παρέχονται στο ALABASTER SPA, που λειτουργεί πλέον στο Περιστέρι και οφείλει το όνομα του στο Αλάβαστρο, από το οποίο κατασκευάζονταν στην αρχαιότητα, οι υδρίες και οι λήκυθοι, που χρησιμοποιούντο για τη φύλαξη αρωματικών ελαίων, ανθοϊαμάτων κ.λπ.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ

Βιώνοντας καθημερινά τις αγχώδεις και απαιτητικές συνθήκες της σύγχρονης ζωής, έχουμε πλέον αντιληφθεί πως οι θεραπείες SPA δεν αποτελούν μια περιττή πολυτέλεια. Αποτελούν ένα σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο ενίσχυσης των μειωμένων σωματικών, συναισθηματικών και ψυχικών αντοχών, καθώς ειδικά για τους ανθρώπους της πόλης, η καθημερινότητα καθίσταται δύσκολη και σε πολλές περιπτώσεις εξουθενωτική.

Το ALABASTER SPA, αναμφίβολα δεν είναι ένα ακόμη Ινστιτούτο, αλλά είναι απόλυτα ένας χώρος ευεξίας, υγείας, αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης , χαλάρωσης και ομορφιάς.

*Είναι ένα City Spa, που καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, για να μπορούν κοντά στο σπίτι ή στην εργασία τους, να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να αναζωογονήσουν το σώμα και το πρόσωπό τους, με εφαρμογές κοσμητικής ιατρικής, θεραπείες χαλάρωσης, αλλά και θεραπευτικές διαδικασίες SPA, ιδιαίτερα αποτελεσματικές στους χρόνιους μυϊκούς πόνους, τις ψύξεις, τα αρθριτικά κ.λπ.

*Είναι ένας σύγχρονος, οικείος και φιλόξενος χώρος, που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

*Είναι ένας χώρος λουσμένος στο φως και στα χρώματα του Αιγαίου, απελευθερωμένος από το ημίφως και τις ανατολίτικες επιδράσεις.

•Είναι ένας χώρος ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, με μοναδική ταυτότητα, τόσο για το Περιστέρι, όσο και για το ευρύτερο λεκανοπέδιο της Αττικής.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το ALABASTER SPA & BEAUTY είναι ένας πολυτελής χώρος χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας. Σ' αυτό μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά και σύγχρονα πρωτόκολλα θεραπειών για το σώμα και το πρόσωπο, συνδυασμένα αρμονικά με βιολογικά προϊόντα, προϊόντα με θαλάσσια ενεργά συστατικά, προϊόντα Physio Cosmetology με φυσική προέλευση των μορίων των συνθέσεων τους, προϊόντα με φυτικά οξέα, βιταμίνες Α,C,Ε, εκχυλίσματα βοτάνων κ.λπ.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο ALABASTER SPA, που αφορούν γυναίκες και άνδρες είναι: Διάφορες μαλάξεις (massage), εξαιρετικές θεραπείες σώματος, υδροθεραπείες στη βιοκλιματική καμπίνα και όχι μόνο, αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου, αποτρίχωση, περιποίηση και θεραπείες άκρων.

Οι θεραπευτές μας είναι άρτια καταρτισμένοι για το είδος της θεραπείας που εκτελούν, προσαρμόζοντας τα πρωτόκολλα στις ανάγκες σας, ώστε να επιτευχθεί το κάλλιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα και η μέγιστη εμπειρία και απόλαυση.

Για ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση και εκτόνωση του άγχους και του stress, συνδυάζουμε τις θεραπείες με ειδικά προγράμματα μουσικοθεραπείας, αρωματοθεραπείας και κρυσταλλοθεραπείας.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το πρόγραμμα της αρεσκείας σας και να αφήσετε τα υπόλοιπα στα χέρια μας.

Για την διαδικασία των συνεδριών δεν απαιτείται να προηγηθεί από πλευράς σας οποιαδήποτε προετοιμασία, γιατί σας προμηθεύουμε όλα τα απαραίτητα (πετσέτες, μπουρνούζια, παντόφλες, αφρόλουτρο κ.λπ.)

Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή: πριν, στο ενδιάμεσο ή μετά από την εργασία σας, να προσφέρετε στον εαυτό σας απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Το ALABASTER SPA προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες και περιποιήσεις σε ημερήσια βάση. Η εμπειρία των θεραπευτών, σε συνδυασμό με τις νέες επιστημονικές θεραπευτικές μεθόδους, εγγυώνται άριστα αποτελέσματα.

Ο χώρος, που λειτουργεί στην «καρδιά» της πόλης του Περιστερίου, είναι διαμορφωμένος για να εξυπηρετεί ταυτόχρονα λίγους μόνο επισκέπτες, ώστε να τους εξασφαλίζεται η αίσθηση της ηρεμίας και της μοναδικότητας.

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Το ALABASTER SPA, φιλοδοξεί να αποδείξει στον Νεοέλληνα, ότι τα SPA δεν πρέπει να θεωρούνται μόδα και μάλιστα ξενόφερτη, ούτε πολυτέλεια! Με τις σωστές και υπεύθυνες υπηρεσίες που προσφέρει, ανατρέπει τις προκαταλήψεις και τους συσχετισμούς με άλλους αντίστοιχους χώρους.

Η προσφορά και η αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κατά πολύ μεγαλύτερη του κόστους των θεραπειών. Οι τιμές, που καθορίζονται ανάλογα με τη θεραπεία και τις συνεδρίες αυτής, είναι απόλυτα προσιτές και απευθύνονται, όχι μόνο σε άτομα με οικονομική ευχέρεια αλλά και στο ευρύ κοινό.

*

Το ALABASTER SPA παρακολουθεί, ανανεώνεται και εφαρμόζει τις συνεχείς εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής για πρόσωπο και σώμα, καθώς επίσης και στο χώρο των SPA.

ALABASTER DAY SPA & BEAUTY: Κνωσσού 6 Περιστέρι, τηλ. 210 5738171

Λειτουργεί: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.- 9.00 μ.μ. & Σάββατο 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ